top of page
IMG_0459.JPG

Drainage 

Zonneveld kunststoffen levert het gehele assortiment van drainage. Wij hebben een grote voorraad drainagebuizen en hulpstukken op voorraad, ook voor drainputten ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Drainagebuizen heeft zonneveld kunststoffen in verschillende maten en types. Kies je voor een PP700 omwikkeling of heb je genoeg aan PP450 omwikkeling. Bekijk nu de verschillende mogelijkheden.

De PE drainagebuis PP450 is het meest voorkomend type drainagebuis. Het zorgt ervoor dat het overtollige water uit de paardenbak, tuin of bouwgrond goed kan wegstromen.

Toepassing

  • Land- en tuinbouw

  • Sport- en recreatievelden

  • Weg- en waterbouw

 

Voor een optimale werking van een drainagesysteem, is er minstens een keer per jaar controle vereist.  Via de drainputten kan er gecontroleerd worden of er verstoppingen zijn en of de buizen doorgespoten moeten worden.

Zonneveld kunststoffen levert standaard PVC drainageputten met 80mm klikmof-aansluitngen ( drainagebuis) en 125mm manchetaansluitngen (Pvc-buis).  Naast deze standaard uitvoeringen, kunnen er ook drainputtten op maat gemaakt worden . Neem gerust  contact met ons op.

bottom of page