top of page
pp kabelbescherming.png

PP Kabelbeschermingsbuizen 

Mantelbuizen zijn bestemd om diverse leidingen ondergronds door te voeren. Denk aan water- en gasleidingen, telefoonkabels of elektriciteitsleidingen. De buis beschermt de kabels of leidingen tegen invloeden van buitenaf en is voorzien van een trekdraad waarmee één of meerdere kabels tegelijkertijd getrokken kunnen worden.
Onze mantelbuizen zijn zeer geschikt om te verwerken in beton en zijn gemaakt van een sterke PE-kunststof, dit biedt garantie op een lange levensduur.

Productomschrijving PE kabelbescherming flexibele rollen:

 Flexibele dubbelwandige kabelbeschermingsbuis uit PE, op rollen. GrainDuct kabelbeschermingsbuis op rol wordt geproduceerd uit HDPE voor de buitenwand en LDPE voor de binnenwand. De buitenwand is rood en de binnenwand is zwart* gekleurd. De buis wordt geproduceerd met een binnenwand van glad materiaal, wat het doorhalen van kabels vereenvoudigd. De rollen zijn voorzien van een PET trekdraad met een trekkracht van ± 37kg

Productomschrijving PE kabelbescherming lengte 6 meter:

GrainDuct PE dubbelwandige kabelbescherming lengte van 6 meter. GrainDuct kabelbeschermingsbuis op lengten wordt geproduceerd uit HDPE, de buitenwand is rood en de binnenwand zwart gekleurd. De kabelbeschermingsbuis wordt geproduceerd met een gladde binnenwand, wat het doorhalen van kabels vereenvoudigd.

Kabeltrekputten:

Het aanleggen van kabel- en leidingtracés is een stuk eenvoudiger door gebruik te maken van kabeltrekputten. De ruime toegang en de vierkante onderzijde zorgen voor voldoende ruimte voor het trekken van kabels en leidingen en het inspecteren hiervan.

bottom of page